Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Альтернативні технології в технічній експлуатації автомобілів» : для магістрів : спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» - Волков, В. П. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Основними завданнями навчальної дисципліни є: – використовування альтернативних технологій в технічній експлуатації автомобілів для вирішення практичних задач з підтримки їх працездатності; – будова і принцип дії автомобілів з альтернативними джерелами енергії ; – вимоги нормативних документів до технічного стану автомобілів; – діагностичні параметри та нормативи; – методи підготовки технічного забезпечення експлуатації нових автомобілів з альтернативними джерелами енергії. Призначені для магістрів спеціальності 274 «Автомобільний транспорт.
Keywords: альтернативні технології; технічна експлуатація; автомобіль; альтернативні джерела енергії; технічний стан; 629.3.05