Технологія виконання та обробки результатів інженерно-геодезичних вишукувань ділянки залізничної станції Златопіль Лозівського району Харківської області - Томічев, Андрій Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В результаті розробки кваліфікаційної роботи магістра виконано: збір і аналіз загальної інформації і технічних параметрів ділянки залізничної станції Златопіль Лозівського району Харківської області, аналіз нормативно-правового забезпечення виконання та обробки результатів інженерно-геодезичних вишукувань, аналіз функціональних можливостей і технічних характеристик нівеліра, тахеометра і лазерного віддалеміра, аналіз методів зйомки плану лінії колій (методом стріл прогину, методом вимірювання стріл прогину від довгих хорд, зйомкою кривих з опорних точок та зйомкою кривих електронним тахеометром), інженерно-геодезичні вишукування на місцевості і камеральна обробка результатів.
Keywords: вишукування; геодезична зйомка; залізнична станція; тахеометр; профіль