Підвищення ефективності автомобільних перевезень будівельних матеріалів на маршруті Черепин – Дніпро - Грімак, Ігор Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі на підставі обраного і обґрунтованого критерію ефективності (витрати на перевезення) побудовано математичну модель процесу перевезення будівельних матеріалів на маршруті Черепин – Дніпро, яка враховує використання логістичних центрів та можливість організовувати перевезення як по прямому варіанту так і по варіанту через логістичний центр. Представлена у роботі математична модель процесу перевезення будівельних матеріалів на маршруті Черепин – Дніпро досить точно описує процес перевезення, а прийняті у роботі рішення дозволять зменшити собівартість перевезень будівельних матеріалів. Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані підприємствами, що займаються автомобільними перевезеннями у міжміському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт.
Keywords: будівельні матеріали; ефективність; логістичний центр; моделювання; пробіг