Інформаційно-пошукова система вибору трактора - Бондарев, Олег Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт роботи – процес вибору трактора для комунального господарства. Предмет роботи – розробка інформаційної пошукової системи вибору трактора для комунального господарства. Мета роботи – підвищення ефективності процесу вибору тракторів для комунального господарства. На основі виконаного аналізу ринку тракторної техніки Україні сформульовані вимоги до інформаційної пошукової системи вибору трактора для комунального господарства. Виходячи з аналізу сучасних систем управління базами даних і вимог до інформаційної пошукової системи обрано базовий програмний засіб - СУБД MS Access. На основі інфологічного, даталогічного і логічного моделювання предметної області в програмному середовищі системи MS Access розроблено інформаційну пошукову систему вибору трактора для комунального господарства, а саме побудовані таблиці бази даних, розроблені засоби введення і пошуку інформації, засоби формування звітів.
Keywords: комунальне господарство; бази даних; вибір трактора; інформаційна пошукова система