ПОБУДОВА МАТРИЦІ ТРАНСПОРТНИХ КОРЕСПОНДЕНЦІЙ, ТРАНЗИТНИХ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНОЇ ДІЛОВОЇ ЧАСТИНИ МЕГАПОЛІСА - Гецович, Є. М.; Засядько, Д. В.; Гецович, Е. М.; Getsovich, E.; Zasiadiko, D. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Розглянуто питання вибору виду функції транспортного тяжіння в задачі розрахунку транзитних потоків. Запропоновано використовувати розрахункову процедуру Шацького–Шелейховського для уточнення залежності транспортного тяжіння від відстані між транспортними районами шляхом порівняння матриці кореспонденцій до та після балансування.
ПОСТРОЕНИЕ МАТРИЦЫ ТРАНСПОРТНЫХ КОРРЕСПОНДЕНЦИЙ, ТРАНЗИТНЫХ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНОЙ ДЕЛОВОЙ ЧАСТИ МЕГАПОЛИСА
COMPOSING OF ORIGIN–DESTINATION TRIP MATRIX FOR TRANSIT TRAFFIC FLOW ACROSS THE CENTRAL BUSINESS PARTS OF THE METROPOLIS
Keywords: інтенсивність транспортного потоку; матриця транспортних кореспонденцій; коригування матриці кореспонденцій; интенсивность транспортного потока; матрица транспортных корреспонденций; корректировка матрицы корреспонденций; traffic intensity; origin-destination trip matrix; origin-destination matrix adjustment