Вдосконалення системи вимірювання параметрів вібрації вузлів та агрегатів МЗР - Слісаренко, Олег Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Дипломна робота присвячена питанню розробки системи вимірювання параметрів вібрації вузлів та агрегатів дорожніх машин. В роботі запропоновано рекомендації для зниження вібрації, які можна легко використати на практиці, проведено аналіз практичного матеріалу для вирішення поставленої задачі. Розглянуто питання охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях при експлуатації вузлів та агрегатів дорожніх машин, з урахуванням системи вимірювання параметрів вібрації. Розраховано економічний ефект від використання розглянутої системи вимірювання.
Keywords: бульдозер; вібрація; система вимірювання; вібродіагностика; МЗР