ОСОБЛИВОСТІ РОЗРАХУНКУ НЕРОЗРІЗНИХ, МОНОЛІТНИХ КРИВОЛІНІЙНИХ ЕСТАКАД - Теміргалієв, В. А.; Гриневицький, Б. В.; Темиргалиев, В. А.; Гриневицкий, Б. В.; Temirgaliуv, V.; Grynevytskyі, B. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто питання визначення зусиль в різних моделях криволінійних прогонових будов, особливості роботи нерозрізних естакад. Наводяться деякі результати напружено-деформованого стану нерозрізної схеми загальною довжиною 144 м при різних радіусах заокруглення естакади.
ОСОБЕННОСТИ РАСЧЁТА НЕРАЗРЕЗНЫХ, МОНОЛИТНЫХ КРИВОЛИНЕЙНЫХ ЭСТАКАД
FEATURES OF CALCULATION OF CONTINUOUS, SOLID, CURVILINIAR BRIDGES
Keywords: нерозрізна криволінійна пролітна будова; розрахункова модель; напружено-деформований стан; неразрезное криволинейное пролётное строение; расчётная модель; напряженно-деформированное состояние; rigid curved span; computational model; of the stress-strain state; 624.04: 539.3