Досвід розроблення пропозицій щодо постійного снігозахисту під час реконструкції автомобільної дороги - Догадайло, О. О.; Догадайло, А. А.; Dogadailo, A. A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Визначені обсяги снігоприносу, параметри наявних лісосмуг та снігозбиральних басейнів. За результатами обстежень та з досвіду експлуатації визначені снігозаносимі ділянки автомобільної дороги. Розроблені оригінальні схеми постійного снігозахисту ділянок дороги з урахуванням лісорослинних умов та обмеженої ширини смуги відведення.
Опыт разработки предложений по постоянной снегозащите при реконструкции автомобильной дороги
Experience in developing proposals for permanent snow protection during road reconstruction
Keywords: хуртовина; об’єм снігоприносу; лісосмуга; снігозахист; дорога; метель; объем снегоприноса; лесополоса; снегозащита; дорога; Snowstorm; snow volume; forest belt; snow protection; road; 625.7/8; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.2.121