ДОСЛІДЖЕННЯ РОЗПУШУВАЧІВ ІЗ ДЕКІЛЬКОМА ЗУБЦЯМИ, РОЗТАШОВАНИМИ НА РІЗНИХ РІВНЯХ - Хмара, Л. А.; Шатов, С. В.; Khmara, L.; Shatov, S. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Розглядається взаємодія з мерзлими та міцними ґрунтами робочого органу розпушувача, зубці якого розташовані на різних рівнях. Теоретично та експериментально доведено доцільність використання на розпушувачах розробленої конструкції обладнання.
ИССЛЕДОВАНИЕ РЫХЛИТЕЛЕЙ С НЕСКОЛЬКИМИ ЗУБЬЯМИ, РАСПОЛОЖЕННЫМИ НА РАЗНЫХ УРОВНЯХ
RESEARCH OF SCARIFIERS WITH SEVERAL TEETH LOCATED AT DIFFERENT LEVELS
Keywords: мерзлі та міцні ґрунти; розпушувачі; зубці на різних рівнях; мерзлые и прочные грунты; рыхлители; зубья на разных уровнях; frozen and firm soils; scarifiers; teeth at different levels; 621.879.328