Результати випробування пневмодвигуна - Воронков, О. І.; Нікітченко, І. М.; Тесленко, Е. В.; Богданов, А. І.; Назаров, А. О.; Voronkov, O. I.; Nikitchenko, I. M.; Teslenko, E. V.; Bohdanov, A. I.; Nazarov, A. O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Розглянуті результати випробувань комбінованого приводу керування газорозподільчим механізмом пневмодвигуна.
Results of pneumo-engine testing
Keywords: газорозподільчий механізм; пневмодвигун; комбінований привід; gas distribution mechanism; pneumatic engine; combined drive; 621.5