МОДЕЛЬ БЮДЖЕТА АВТОТРАНСПОРТНОГО ПРЕДПРИЯТИЯ - Левченко, О. П.; Левченко, О. П.; Levchenko, O. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Розглянуто основні моделі бюджетування, проаналізовано їх переваги та недоліки. Виділено оптимальну модель бюджетування. Запропоновано модель побудови бюджету, що відображає склад бюджетів підприємства, послідовність їх розробки, взаємозв’язки між окремими бюджетами і враховує особливості функціонування АТП.
МОДЕЛЬ БЮДЖЕТУ АВТОТРАНСПОРТНОГО ПІДПРИЄМСТВА
A BUDGET MODEL OF MOTOR TRANSPORT ENTERPRISES
Keywords: бюджет; бюджетирование; бюджетная структура; автотранспортное предприятие; бюджет; бюджетування; бюджетна структура; автотранспортне підприємство; budget; budgeting; budget structure; motor transport enterprise; 657.05