Підвищення рівня обслуговування пасажирів на автобусному маршруті № 259е міста Харкова - Яворовський, Артем Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі розглянуто проблемне питання підвищення рівня якості обслуговування пасажирів на маршруті №259е «вул. Дружби Народів (мікрорайон «Північна-5») - просп. Дзюби». Автором роботи детально пророблено методики проведення натурних спостережень за роботою автобусів на маршруті. Отримані в результаті збору і обробки результатів натурних спостережень дані використані для оцінки існуючого рівня транспортного обслуговування пасажирів на маршруті. Запропоновані в дипломній роботі заходи дозволяють підвищити рівень обслуговування пасажирів на маршруті №259е «вул. Дружби Народів (мікрорайон «Північна-5») - просп. Дзюби».
Keywords: громадський транспорт; натурні дослідження; оцінка якості; пасажир; рівень обслуговування