Дослідження нейромережевих методів визначення динамічних характеристик в інтелектуальних вимірювальних інформаційних системах - Кошман, Володимир Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі проведені дослідження нейромережевих методів визначення динамічних характеристик датчиків тиску, які потім були поширені на весь вимірювальний канал тиску.
Keywords: ефективність; інтелектуальна вимірювальна інформаційна система; нейромережеві алгоритми; нейронна мережа; похибка