Організаційно-технологічна підготовка групової технології із застосуванням верстатів з ЧПУ для ремонту шестерних насосів гідросистем металообробного обладнання - Мотузка, Владислав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Аналіз досягнутого рівня ефективності ремонту шестерних насосів та інших агрегатів подібної конструкції показав можливість застосування групових технологій і верстатів з ЧПУ в технологіях відновлення деталей. Виконана організаційно-технологічна підготовка дільниці по ремонту гідроагрегатів, розроблений технологічний процес відновлення корпусу шестерного насосу, визначена кількість і розташування технологічного обладнання з урахуванням вимог по охороні праці та техніці безпеки. Таким чином, у даній дипломній роботі вирішується актуальне питання організаційно-технологічної підготовки дільниці по ремонту агрегатів гідросистем металообробного і транспортно-технологічним обладнання.
Keywords: верстат з ЧПУ; шестерний насос; групова технологія; ремонт; режим обробки; дільниця; технічне нормування