Технологічні аспекти влаштування поверхневої обробки з використанням металургійних шлаків з модифікованими бітумами при підвищенні експлуатаційного стану автомобільної дороги Кіровоград – Кривий Ріг – Запоріжжя на ділянці км 229+000 – км 247+830 - Зікратий, Руслан Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проведена оцінка кліматична характеристика району; аналіз зчіпних якостей дорожніх покриттів; розглянуті види поверхневих обробок; матеріали для поверхневої обробки покриття автомобільних доріг на основі металургійних шлаків з модифікованими бітумами та бітумполімерними в’яжучими; проведена оцінка експлуатаційного стану; розроблена технологія і організація аварійних робіт, поточного і капітального ремонтів.
Keywords: автомобільна дорога; поверхнева обробка; капітальний ремонт; поточний ремонт; металургійний шлак; модифікація; бітумполімерне в’яжуче