Особливості підготовки бакалаврів з кібербезпеки у вітчизниних та европейських вишах - Шевченко, В. О.; Трунов, С. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В статті проаналізовані освітні програми вітчизняних та зарубіжних вищих навчальних закладів, що готують бакалаврів за спеціальністю «Кібербезпека», зроблена порівняльна характеристика освітніх послуг, представлені висновки щодо підвищення якості підготовки фахівців з кібербезпеки.
Keywords: кібербезпезка; автомобільна кібербезпека; ВНЗ; освітня програма; знання; вміння; якість підготовки; 378:004