Поняття та концепція машинобудівної логістичної системи гідроприводу - Пімонов, І. Г.; Погорілий, І. В.; Pimonov, I.; Pohorily, I.; Пимонов, И. Г.; Погорелый, И. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Створення напряму логістики в галузі гідроприводу забезпечить підвищення ефективності продуктивності машини за рахунок систематизації конструктивних і експлуата-ційних параметрів. У цьому випадку логістика є інтегратором матеріального та інформаційного потоків ланок гідроприводу.
The notion and concept of machine-building logistic system of hydraulic drive
Понятие и концепция машиностроительной логистической системы гидропривода
Keywords: гідропривід; потік робочої рідини; підвищення продуктивності; логістика; hydraulic drive; flow of working fluid; productivity increase; logistics; гидропривод; поток рабочей жидкости; повышение производительности; логистика; 621.22.01; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.88.2.124