Підвищення ефективності логістики закупок підприємства в умовах цифровізації економіки - Водолазька, Анна Олександрівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Визначено теоретичні основи логістики закупівель оптових торгівельних підприємств; проаналізовано роль і місце оптових торгівельних підприємств в ланцюгах поставок; розглянуто взаємовідносини оптових торгівельних підприємств з контрагентами при організації закупівельної логістики; визначено особливості застосування сучасних інформаційних систем, що впроваджуються в закупівельну діяльність оптових торгівельних підприємств; досліджено ринок оптової торгівлі для сегмента HoReCa; розроблено пропозиції та рекомендації щодо вдосконалення закупівельної логістики ТОВ «PETROVKA HoReCa», обґрунтовані розрахунками.
Keywords: система канбан; торгівля; система запитів; бізнес-партнерство