Будівництво автомобільної дороги довжиною 9,791 км в Одеській області - Багмет, Ілля Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В проєкті запропонована технологія улаштування збірних залізобетонних водопропускних труб, технологія зведення земляного полотна, влаштування шарів дорожнього одягу асфальтоукладачем Vogel Super 2100 та улаштуванням присипних узбіч.
Keywords: автомобільна дорога; земляне полотно; технологія будівництва водопропускної труби; технологія будівництва земляного полотна; влаштування шарів дорожнього одягу; охорона праці