Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІ категорії в Миколаївській області - Данієлян, Іван Вадимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянуто питання, пов’язані з виготовленням на заводі асфальтобетонних сумішей, які будуть використані для влаштування асфальтобетонного покриття на автомобільній дорозі II категорії, розташованій в Миколаївській області. На основі вихідних даних виконані роботи з конструювання дорожнього одягу та його розрахунку, підібрані вихідні матеріали для асфальтобетонних сумішей, здійснено розрахунок складу асфальтобетонних сумішей. Розглянуто питання щодо виготовлення асфальтобетонних сумішей на заводі, а саме: підібрано асфальтозмішувальну установку, виконано розрахунок складського господарства асфальтобетонного заводу та розглянуто технологію приготування асфальтобетонних сумішей. Здійснено обчислення калькуляції приготування асфальтобетонних сумішей на заводі.
Keywords: асфальтобетон; асфальтобетонна суміш; щебенево-мастикова суміш; дорожній одяг; розрахунок; склади