Методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи студентів «Моніторинг, моделювання та прогнозування стану довкілля»» : для студентів напряму підготовки Е2 «Екологія». Ч. 1 - Душкін, Станіслав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Методичні вказівки розроблено відповідно вимог освітньо-професійної програми «Екологія та охорона навколишнього середовища» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю Е2 Екологія під навчальне аудиторне навантаження 16 години (8 практичних занять). Зміст практичних занять відповідає робочій програмі навчальної дисципліни ОК 21 «Моніторинг, моделювання та прогнозування стану довкілля» 2026 р. Мова навчання – державна.
Keywords: моделювання стану довкілля; прогнозування стану довкілля; екологія; охорона навколишнього середовища; методичні вказівки; практичні заняття; вища освіта; бакалавр; моніторинг довкілля