Реалiзацiя творчого потенцiалу студентiв як умова формування конкурентоспроможних фахiвцiв - Саєнко, Н. В.; Саенко, Н. В.; Saienko, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Проаналізовано та систематизовано засоби реалізації творчого потенціалу студентів технічних університетів у процесі вивчення іноземних мов як умови формування їх професійної компетентності та підвищення конкурентоспроможності. Схарактеризовано педагогічну технологію розвитку творчої активності у навчальній та позааудиторній діяльності.
Реализация творческого потенциала студентов как условие формирования конкурентноспособных специалистов
Realization of the students’ creative potential as a condition of forming com-petitive specialists
Keywords: творчий потенціал; розвиток; студенти технічних вишів; творческий потенциал; развитие; студенты технических вузов; иностранный язык; creative potential; development; technical university students; foreign language; 378.147