Шляхи підвищення стійкості автомобільних доріг Марокко до утворення колій - Ель Хаззат, Реда (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Дослідження проводилися з використанням стандартних фізико-механічних властивостей та приладу для визначення глибини колії в асфальтобетоні. В результаті виконаних досліджень встановлені фізико-механічні властивості асфальтобетонів, що використовуються в Марокко та їх стійкість до накопичення пластичних деформацій, а також запропонований спосіб підвищення стійкості до колієутворення. Отримані результати досліджень будуть використані у виробництві. Впровадження одержаних результатів сприятиме зменшенню деформацій у вигляді колії на автомобільних дорогах Марокко.
Keywords: гранулометрий склад; фізико-механічні властивості; колієутворення; бітуми