Впровадження цифрових інструментів управління в операційній діяльності транспортно-логістичного підприємства - Литвинюк, Олександр Валентинович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуті особливості використання цифрових інструментів управління в операційній діяльності транспортно-логістичного підприємства. Визначено поняття та основні елементи цифрових інструментів, які можуть бути використані в управлінні діяльністю на підприємствах транспортно-логістичної системи, розглянуто основні напрямки впровадження цифрових інструментів управління в операційній діяльності транспортнологістичних підприємств, проаналізовано діючу організаційну структури та системи управління операційною діяльністю, проведено аналіз існуючої цифрової інфраструктури та ступеня цифровізації бізнес-процесів, розроблено концепцію удосконалення цифрової моделі управління операційною діяльністю транспортно-логістичного підприємства, оцінено ефективність запропонованих удосконалень.
Keywords: цифрові інструменти управління; оперативне управління; цифрова трансформація; методи оцінки рівня цифровізації транспортно-логістичних підприємств