Організація та удосконалення обліку готової продукції в дорожньо-будівельному підприємстві - Антипенко, Антон Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Уточнено тлумачення понять категорій „готова продукція”, „збут продукції (послуг)”, оцінено законодавче та методичне забезпечення і сучасний порядок відображення операцій з обліку готової продукції (надання послуг), ознайомлено з основними показниками діяльності підприємства ПрАТ «Рівнеавтошляхбуд». та проведений фінансовий аналіз його діяльності; розкрито сучасну методику організації обліку готової продукції (послуг); внесені пропозиції щодо вдосконалення системи організації обліку послуг на ПрАТ «Рівнеавтошляхбуд». .
Keywords: готова продукція; послуги; первинні документи; синтетичний та аналітичний облік; аудит; дохід.