Розробка вебдодатку для автоматизованого оцінювання знань студентів з інтегрованою системою тестування - Глушко, Даниїл Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об'єкт дослідження – процес створення вебдодатку для автоматизованого оцінювання знань студентів у навчальних закладах, використовуючи сучасні вебтехнології та систему управління базами даних. Мета роботи – створення ефективного вебдодатку, який забезпечує комплексне рішення для проведення тестування знань студентів через зручний та інтуїтивний інтерфейс. Система передбачає роботу трьох категорій користувачів: студентів, викладачів та адміністраторів, кожен з яких має відповідний функціонал відповідно до своєї ролі в освітньому процесі. У роботі було проаналізовано існуючі платформи електронного навчання та оцінювання знань студентів. На основі виявлених переваг та недоліків наявних рішень було спроектовано архітектуру власного вебдодатку з урахуванням специфічних потреб українських навчальних закладів. Система забезпечує безпечну аутентифікацію користувачів, зручний інструментарій для створення та редагування тестів викладачами, простий процес проходження тестування студентами та детальну аналітику для адміністраторів.
Keywords: вебдодаток; оцінювання знань; тестування; студент; HTML; CSS; PHP; MYSQL; інтерфейс користувача