Підвищення ефективності роботи підприємства - Карпов, Єгор Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі проаналізовано умови роботи підприємств автомобільного транспорту в сучасних умовах, що дало змогу краще побачити проблеми, які заважають наданню якісних послуг. Запропоновано заходи щодо підвищення ефективності роботи підприємства, а саме було проведено аналіз фінансового стану та ділової активності підприємства, що дало змогу побачити слабкі сторони в ефективності роботи підприємства. На основі проведених досліджень було розроблено рекомендації щодо підвищення ефективності діяльності підприємства в умовах кризи шляхом впровадження Канбан-системи та Poka-Yoke в роботу підприємства.
Keywords: ефективність; робота підприємства; канбан; poka-yoke