До питання органiзацiї наукових дослiджень студентiв у закладах вищої освiти - Лежнева, О. І.; Вакуленко, К. Є.; Лежнева, Е. И.; Вакуленко, Е. Е.; Lezhneva, E.; Vakulenko, K. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Стаття присвячена одній з принципових проблем – визначенню предметного поля в процесі підготовки магістерської кваліфікаційної роботи. Звертається увага на те, що випускна кваліфікаційна робота магістра є самостійним дослідженням, яке пов’язане з практичним вирішенням науково-виробничих завдань, тому першим етапом для визначення тематики наукової роботи є участь у науково-дослідній роботі.
К вопросу организации научных исследований студентов в высших учебных заведениях
Organization of the research activities for students in the Higher schools
Keywords: навчальний процес; дослідження; наукова робота; професійно-технічний рівень; предметне поле; наукові результати; магістр; учебный процесс; исследования; научная работа; профессионально-технический уровень; предметное поле; научные результаты; магистр; educational process; research; scientific work; professional and technical level; clean cage; scientific results; speed-up cooling; 378.147.85; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.86.1.115