Технологія та організація ремонту і утримання автомобільної дороги Коломак – Огульци на ділянці км 0+000 – км 31+100 в Харківській області - Хоміч, Олександр Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В проекті виконаний аналіз природно-кліматичних умов району експлуатації; аналіз експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги; обґрунтування видів та розрахунок об'ємів робіт; експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги; розроблені технології виконання ямкового та капітального ремонтів, а також технологічні схеми для всіх видів робіт;. контроль якості виконання робіт; охорона праці та навколишнього середовища.
Keywords: транспортно–експлуатаційний стан; капітальний ремонт; експлуатаційне утримання; асфальтобетон; вибоїни; інтенсивність руху; снігозахист; охорона праці