Удосконалення інформаційної системи транспортного підприємства для організації процесу перевезень в умовах ризику - Головач, Альбіна Віталіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Мета роботи − удосконалення інформаційної системи транспортного підприємства для організації процесу перевезень в умовах ризику. Об'єкт дослідження – ефективна організація перевезень за допомогою інформаційної системи управління транспортного підприємства. Предмет дослідження – оптимізаційний модуль автоматизованої інформаційної системи транспортного підприємства. Основні завдання та характеристики бажаних результатів (наукові або практичні) – провести дослідження процесу функціонування транспортної системи з урахуванням незалежної та імовірнісної поведінки об'єктів транспортної моделі (задачі, машини, обмеження, цілі); розробити оптимізаційний модуль автоматичної інформаційної системи, призначеного для розв'язання стохастичної транспортної задачі; здійснити оцінку економічної ефективності від впровадження розробки в діяльність підприємства; провести дослідження з охорони праці робітника, що використовує ПК.
Keywords: інформаційна технологія; транспортне підприємство; методи оптимізації та дослідження операцій