Дослідження температурних режимів у гідробаці екскаватора четвертої розмірної групи - Стріляний, Владислав Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі здійснена розробка темпреатурного режиму екскаватора четвертої розмірної групи. Дипломна робота містить обґрунтування актуальності впровадження нових досліджень в конструкціях гідроприводу екскаватра. Екскаватор оснащується стандартним обладнанням і обладнанням, що спеціально розробляється в дипломній роботі. Розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях, проведені техніко-економічні розрахунки.
Keywords: екскаватор; надійність; гідропривід; робоча рідина; температурний режим