Підвищення ефективності перевезення пасажирів автобусами ТОВ «ВІН-АВТО» у сполученні Вінниця-Бар - Помеляйко, Владислав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Рекомендації по впровадженню: керівництво ТОВ «ВІН-АВТО» прийняло до розгляду питання щодо можливого впровадження результатів дослідження в IV кварталі 2024 р. Область застосування: пасажирські підприємства автомобільного транспорту.
Keywords: маршрутна мережа; маршрут; витрати; моделювання; пасажиропотік; економічний ефект