Використання мови JavaScript для автоматизації обліку відвідуваності студентів у навчальній системі Moodle - Лебединський, А. В.; Lebedynskyi, Andrii (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У статті розглянута проблема обліку відвідуваності в закладах вищої освіти в реаліях дистанційного навчання. У роботі проаналізовано наявні способи обліку відвідуваності студентів у сучасних умовах навчання, а також їхні недоліки та переваги. Було створено програму на мові програмування JavaScript для автоматичного обліку відвідуваності студентів у вигляді CSV-файлу з подальшим його завантаженням на вебсервер Moodle на прикладі навчального сайту Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.
Using JavaScript for Automating Attendance Tracking in the Moodle Learning System
Keywords: JavaScript; скрипти; автоматизація; відвідуваність; програмування; Moodle; scripts; automation; attendance; programming; 004.42:378.147; 10.30977/BUL.2219-5548.2023.103.0.7