Проект кузовної дільниці у міській СТО - Товчига, Данііл Валерійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті виконаний технологічний розрахунок СТО, проаналізовані причини, які впливають на пошкодження кузовів легкових автомобілів. Виконано підбір технологічного устаткування для виконання необхідних технологічних робіт. Запропоновано стенд для перевірки геометричних параметрів кузова и при необхідності проводити правку кузову, згідно заводським показникам . Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проектних рішень.
Keywords: ПРАВКА; ДІАГНОСТИКА; ПЕРЕВІРКА; КУЗОВ; УСТАТКУВАННЯ; СТЕНД; ГЕОМЕТРІЧНІ ПАРАМЕТРИ; РОЗРАХУНОК; ОБСЛУГОВУВАННЯ; ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ