Узагальнення· принципів побудови· інтелектуальних вимірювальних інформаційних систем - Павленко, Олександр Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Проведено аналізування методів побудови інтелектуальних вимірювальних інформаційних систем автопілотів автомобіля різних виробників, порівняння використання різних підходів виробників до принципів навчання нейронних мереж, порівняння метрологічних характеристик систем візуалізації та програмного забезпечення автопілотів. На підставі проведеного аналізутрозроблення та впровадження в експлуатацію автопілотів, розроблено алгоритм їх тестування та відповідна методики тестування на підставі визначення їх характеристик.
Keywords: автопілот автомобіля; вимірювання; інтелектуальна вимірювальна інформаційна система; методика тестування; методи побудови