Аналіз технічного стану Гончарівського мосту в м. Харків - Завгородній, Данило Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі виконано опис мосту: загальні дані, прогонова будова, опори та опорні частини, мостове полотно, підходи та підмостова зона. Представлено результати обстеження мосту: мостове полотно, прогонові будови, опори та опорні частини, підходи. Представлені виконання інструментальної зйомки та визначення міцності бетону. Виконано аналіз роботи конструктивних елементів мосту. Представлена оцінка технічного стану мосту з прогнозуванням залишкового ресурсу. Наведено аналіз даних, що були отримані по результатам обстеження мосту: існуюча технічна документація по споруді; даних по обстеженню балок прогонових будов та опор, їздового полотна; обмірних робіт; даних інструментальної зйомки мосту та підходів; дані по визначенню механічних характеристик бетону конструкцій мосту.
Keywords: обстеження; розрахунок; технічний стан; внутрішні зусилля; навантаження