Технологічні аспекти санації тріщин дорожнього покриття з використанням герметизуючого матеріалу з твердим залишком піролізу при підвищенні транспортно-експлуатаційного стану автомобільної дороги Харків – Вовчанськ на ділянці км 50+000 – км 67+000 - Куценко, Владислав Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі проведено аналіз причин та факторів, що впливають на руйнування асфальтобетонних покриттів; методи ремонту тріщин в дорожньому покритті; дослідження фізико-механічних властивостей герметизуючих бітумополімерних композицій; аналіз експлуатаційного стану ділянки дороги; технологія і організація ямкового ремонту.
Keywords: автомобільна дорога; транспортно-експлуатаційний стан; інтенсивність руху; деформації; довговічність; тріщіни; санація; ямковий ремонт; поточний ремонт; капітальний ремонт; технологія і організація робіт