Геодезичні роботи при реконструкції вул. Трускавецькій у м. Київ - Жерепа, Андрій Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – геодезичні роботи, які виконують при реконструкції вул. Трускавецької в м. Київ. Мета роботи – розробка проєктних рішень щодо геодезичного забезпечення реконструкції вул. Трускавецької в м. Київ. Метод дослідження – аналіз науково-технічної інформації за літературними джерелами, нормативною і довідковою літературою та застосування методів автоматизованого проектування. Галуззю використання є виконання робіт з реконструкції вулиці, та створення проєктної документації. В результаті розробки дипломної роботи виконано: – аналіз та характеристика району проєктування ділянки реконструкції; – проаналізовано топографо-геодезичне забезпечення реконструкції міських вулиць та доріг; – розглянуті питання технології виконання геодезичних робіт при реконструкції вулиці; – проєктування геодезичного забезпечення реконструкції; – розглянуті розмічувальні роботи при реконструкції.
Keywords: міська вулиця; заходи з реконстукції вулиці; геодезичне забезпечення; розмічувальні роботи; розмічування віражу