Нейронні мережі при обробці зображень в інтелектуальних системах спостереження - Фастовець, В. І.; Шуляков, В. М. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Проведений огляд нейронних мереж для вибору інтелектуальних систем відеоспостереження на їх основі.
Keywords: нейронні мережі; нейрон; синапс; Згорткові нейронні мережі; рекурентні нейронні мережі; навчання нейронної мережі; 656.051