ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ПРАЦІ В УКРАЇНІ - Зацарний, В. В.; Зацарный, В. В.; Zatsarny, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглядаються питання підготовки бакалаврів, спеціалістів та магістрів з охорони праці, яка здійснюється в Україні вперше.
ПОДГОТОВКА СПЕЦИАЛИСТОВ В ОБЛАСТИ ОХРАНЫ ТРУДА В УКРАИНЕ
TRAINING SPECIALISTS IN THE SPHERE OF LABOUR PROTECTION IN UKRANE
Keywords: бакалавр; спеціаліст; магістр; напрям підготовки 6.170202 «Охорона праці»; навчальні дисципліни; специалист; магистр; направление подготовки 6.170202 «Охрана труда»; учебные дисциплины; bachelor; specialist; master; field 6.170202 «Labour protection»; subjects; 331.45 (075.8)