ГІБРИДНІ СИЛОВІ УСТАНОВКИ МАШИН ДЛЯ ЗЕМЛЯНИХ РОБІТ - Холодов, А. П.; Kholodov, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Розглянуто стратегію розвитку гібридних приводів машин для земляних робіт (МЗР) на прикладі провідних світових виробників техніки. Наведено аналіз конструктивного виконання силового приводу в цілому і його окремих елементів та взаємодії вузлів силової установки на різних експлуатаційних режимах.
ГИБРИДНЫЕ СИЛОВЫЕ УСТАНОВКИ МАШИН ДЛЯ ЗЕМЛЯНЫХ РАБОТ
HYBRID DRIVE OF EARTH MOVING MACHINES
Keywords: гібридний привід; машина; цикл; економія; енергія; процес; гибридный привод; экономия; энергия; процесс; hybrid drive; machine; cycle; saving; energy; process; 621.225:69.002.51