Розробка кузовної дільниці на СТО легкових автомобілів - Середа, Євген Геннадійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Розроблено генеральний план, виробничий корпус, кузовна дільниця, заходи охорони праці, технологія обслуговування та ремонту, економічна оцінка.
Keywords: РЕМОНТ; СТО; ТЕХНОЛОГІЯ; КУЗОВ; СТЕНДИ; МЕТОДИ; TOYOTA