Проект капітального ремонту автомобільної дороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне км 17+900 – км 19+900 з розробкою заходів з покращення умов руху - Маляренко, Олег Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті виконання кваліфікаційної роботи виконано: збір і аналіз інформації щодо характеристик ділянки дороги та району її розташування, аналіз методів оцінки безпеки руху, оцінку умов руху за коефіцієнтами аварійності, безпеки та швидкості руху, проектування поздовжнього та поперечного профілів земляного полотна, розробку заходів з організації дорожнього руху, проектування конструкції нежорсткого дорожнього одягу для підсилення існуючої конструкції та нового будівництва, розрахунок гідравлічних даних і проектування подовження водопропускної труби, визначення скорочення частини поточних витрат в результаті розробки проектних рішень.
Keywords: аварійність; автомобільна дорога; дорожній одяг; поздовжній профіль; план траси; система автоматизованого проектування; критерій міцності