Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІ категорії в Сумській області - Гура, Артем (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі підібрано та розраховано конструкцію дорожнього одягу, розраховано склади цементобетонних сумішей, що будуть випускатися на цементобетонному заводі, встановлені потреби в матеріалах та об’єми складів сировинних матеріалів, підібрано основне технологічне обладнання підприємства, виконані технологічні розрахунки режимів роботи цементобетонного заводу, розроблені технології виробництва бетонних сумішей для дорожнього будівництва, визначена та розраховано вартість цементобетонних сумішей, що виготовляються на заводі.
Keywords: бетонна суміш; цементний бетон; цемент; пісок; щебінь; суперпластифікатор; міцність на стиск і згин; технологія виробництва; контроль якості; економічні розрахунки