Синтез механізмів і динаміка машин : навчальний посібник - Перегон, В. А.; Воропай, О. В.; Коряк, О. О.; Поваляєв, С. І. (ФОП Бровін О .В., 2023)
У посібнику викладені основні теоретичні положення, які необхідні під час самостійного вивчення другої частини курсу теорії механізмів і машин (метричний синтез важільних механізмів, динаміка і кінетостатика машин, кулачкові механізми, урахування тертя в машинах, зрівноваження мас) студентами як денної, так і заочної форм навчання, а також під час курсового проектування. Посібник містить приклади розв’язання задач, на основі яких студенти можуть самостійно виконати відповідні етапи курсового проекту. Наприкінці кожного з 5-ти розділів наведені запитання, за якими студенти можуть самостійно перевірити набуті знання.
Keywords: метричний синтез; важільні механізми; динаміка; кінетостатика; 531.8