Визначення умов ефективної організації обслуговування замовлень логістичним відділом виробничої компанії - Черепаха, О. С.; Кузьмін, А. А.; Зинов’єв, Д. Є.; Cherepakha, Oleksandr; Kuzmin, Artem; Zinoviev, Dmytro (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У статті розглянуті умови ефективної організації процесу обслуговування замовлень логістичним відділом виробничої компанії. Розроблені структурна модель взаємодії учасників технології транспортного обслуговування та альтернативні схеми організації процесу обслуговування замовлень, регресійні моделі лінійного типу для десяти запропонованих схем цього процесу логістичним відділом виробничої компанії.
Determining The conditions For The Effective Organization Of Order Service By The Logistics Department Of a Manufacturing Company
Keywords: замовлення; логістика; виробнича компанія; модель; регресія; customer order; logistics; manufacturing company; model; regression; 656.073; 10.30977/BUL.2219-5548.2025.109.0.190