Підвищення ресурсу агрегатів вантажних автомобілів за допомогою домішок до мастил - Зекрі, Мехді (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Об’єкт дослідження є практичне застосування домішок до мастила, як засіб підвищення ресурсу агрегатів вантажних автомобілів. Мета дослідження є збільшення ресурсу агрегатів вантажних автомобілів за рахунок застосування домішок до мастил на базі силікатно-фулеренового складу. Методи дослідження. В роботі використані аналітичні методи обробки статистичних даних, методи економічного аналізу результатів застосування використання з обслуговування вантажних автомобілів для подальшого впровадження. У ході дипломної роботи магістра були розглянуто принцип дії різних видів присадок до мастил для підвищення ресурсу агрегатів вантажних автомобілів. Розглянуто виробничі випробування присадки на базі силікатно-фулеренового складу в тяжких умовах і розраховано економічний ефект від її застосування, а так само спрогнозований ефект від повномасштабного застосування. Так само було розглянуто систему моніторингу відпрацьованого масла від компанії СAT.
Keywords: АНАЛІЗ ВІДПРАЦЬОВАНОГО МАСТИЛА; ДОМІШКА ДО МАСТИЛЬНИХ МАТЕРІАЛІВ; СИЛІКАТНО-ФУЛЕРЕНОВА ДОМІШКА