Формування системи мотивації персоналу АТП - Микитась, Дар'я Сергіївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі визначено сутність поняття «мотивація персоналу» та сформована система мотивації персоналу; зроблено аналіз використання персоналу АТП та проведено аналіз мотивації персоналу; розроблено рейтингову систему оплати праці працівників підприємства та оцінено ефективність запропонованих заходів. Впровадження розроблених заходів дозволить підприємству сформувати систему мотивації персоналу на підприємстві та підвищити ефективність управління персоналом, за рахунок чого покращиться продуктивність праці робітників, що дає змогу покращити якісні та фінансові показники роботи підприємства.
Keywords: мотивація; персонал; оплата праці; система; стимулювання персоналу; продуктивність праці; задоволеність працею