Метрологічна експертиза колісних машин виробництва ХТЗ у випробувальних лабораторіях - Харламов, Дмитро (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянуто параметри та виконана ідентифікація відібраного зразка технічному опису сертифікатам відповідності на комплектуючі, технічним умовам і конструкторській документації. Крім того магістерська робота пропонує обґрунтування загальних вимог підготовки машин до сертифікаційних випробувань та виявлені особливості випробувань зручності управління у робочої зоні оператора трактора – навантажувача типу Т-156Б-09.
Keywords: комфортність; технічни регламенти; сертифікація; ергономіка; трактор - навантажувач; випробувальна лабораторія; техніка