Удосконалення стратегії підприємства на засадах дослідження споживчої поведінки - Бєлєвцов, Іван Васильович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – процеси формування стратегії підприємства. Предмет дослідження – механізми та методи дослідження поведінки споживачів автотранспортних послуг. Мета роботи – розвиток науково-методичних засад і розробка практичних рекомендацій щодо формування стратегії підприємства на ринку автотранспортних послуг на засадах дослідження споживчої поведінки. Наукова новизна роботи полягає у розвитку теоретико-методичних засад формування стратегії підприємства на ринку автотранспортних послуг, що ґрунтується на процедурі проведення онлайн анкетування споживачів та враховує сучасні тенденції цифровазації у клієнтській взаємодії. Практична значущість роботи для підприємств, що працюють у сфері автомобільних перевезень, полягає у можливості покращення якості автотранспортних послуг та поліпшення клієнтської взаємодії у B2B-сегменті шляхом оптимізації комунікацій. Результати роботи апробовано на Міжнародній науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених «Сучасні напрямки розвитку менеджменту та економіки в умовах VUCA-світу», ХНАДУ, 2024.
Keywords: стратегія; автомобільні перевезення; послуги; споживча поведінка